Vrouw jaagt met hooivork inbrekers uit haar tuin in Beekbergen

Beekbergen – Bewoners aan de Engelanderweg in Beekbergen hebben zondagmiddag de schrik van hun leven gekregen toen er plots 8 tot 10 mannen in hun tuin stonden, volgens de bewoners oostblokkers.

Wat de mannen van plan waren is onduidelijk, volgens de bewoners waren de mannen een inbraak van plan. Toen de vrouw de mannen ontdekte liet ze haar honden los en achtervolgde de mannen met een hooivork. De afgelopen weken wordt de buurt veel geteisterd door woninginbraken.

De mannen probeerde de vrouw vast te grijpen maar dat is niet gelukt. Ze schopte kwaad een deuk in de brievenbus waarna ze in twee busjes vertrokken. Buurtbewoners hadden inmiddels al een foto gemaakt van de voertuigen.

De politie kwam volgens omstanders met spoed in kogelwerende vesten ter plaatse. De politie heeft onderzoek gedaan op de brievenbus naar een mogelijke afdruk.